Pennuttamisesta yleisesti

Kaikkiin pentueisiin on haettava ylläpidon lupa. Ylläpito arpoo pentujen määrän (0-4) ja sukupuolet. Raskauden epäonnistumisen mahdollisuus on 20%. Vanhempien pelaajat saavat päättää yhdessä, kenelle antavat jälkeläiset pelattaviksi. Ne voi antaa myös yleiseen hakuun foorumille.

Laumat ja niiden väliset risteytykset

Samaa laumaa edustavat hahmot voivat lisääntyä keskenään normaalisti.

Eri laumojen edustajien välisiä parisuhteita ei katsota hyvällä, vielä vähemmän niiden pariutumista. Väille elementtien voimat ovat pyhiä, ja näin ollen monien väkeläisten mielestä ne, jotka häpäisevät omaa elementtiään, kuuluisivat tapetuiksi. Ei ole tavatonta, että elementtinsä häpäisevän paljastuttua tuo vain katoaa, ruumista ei koskaan löydetä ja asiasta ei enää puhuta.

Vaikka kahden eri lauman edustajan pariutuminen on mahdollista, ne eivät voi saada jälkeläisiä. Näin ollen laumojen väliset risteytykset ja maininnat niistä hahmon historiassa ovat kiellettyjä.

 

Lajien risteytykset eli hybridit

Samaa lajia olevat hahmot voivat lisääntyä keskenään normaalisti.

Susi, koira, sakaali ja kojootti voivat saada keskenään lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä. Muut lajit eivät voi risteytyä keskenään eivätkä myöskään edellämainittujen lajien kanssa. Hybridiä ei voi luoda, vaan se tulee saada pelissä olevilta vanhemmilta. Myös hybridipentueeseen on oltava ylläpidon lupa.

Hybridipennun tietoihin on lisättävä selkeästi sen sukutiedot!